FORSIDE / GUDES / Sådan optage lyd fra din computer (lydkort)

Sådan optage lyd fra din computer (lydkort)

Hvis du ønsker, at kunne optage en skype-samtale; telefonsamtale eller bare lyden som kommer ud gennem computeren? Så guider vi dig igennem de enkelte step-by-step.

Soundflower

Soundflower
Den måde, vi løse dette problem ved at have ingen måde at sende computeren lyd til Quicktime er med et gratis program kaldet Soundflower. Soundflower er en Mac udvidelse, der giver programmer til at passere lyden til andre applikationer. Det fungerer som en lydenhed, som giver programmer til at sende eller modtage lyd fra det uden anden støtte.

Den kan downloades herfra.

http://www.macupdate.com/app/mac/14067/soundflower

Download og installer dette program ved at åbne .dmg-filen og følge vejledningen på skærmen.

(Hvis en eller anden grund ikke virker download, prøv at downloade en anden version, såsom beta-version)

Trin 3:

Screen Shot 2012/09/13 på 8.46.06 PM.png
Screen Shot 2012/09/13 på 8.46.41 PM.png
Når Soundflower er installeret, gå til fanen Lyd i dine Systemindstillinger igen. Klik på “Output”. Der skulle nu være yderligere to muligheder der, “Soundflower (2ch),” og “Soundflower (64ch).” Dette er den udvidelse, som du lige har installeret. Det viser sig som en lydenhed til bare at gøre alt endnu nemmere.

Sørg for, at i afsnittet “Output”, og klik på “Soundflower (2ch).” Nu er din computer udsender det hele er lyd gennem Soundflower (2ch) forlængelse. (Den eneste ulempe er, at du ikke vil være i stand til at høre lyd gennem højttalerne, så længe dette er valgt.)

Nu åbent Quicktime Player, og klik på Filer> Ny skærm optagelse. Klik på den lille pil på siden af vinduet Quicktime. Under mikrofonen skal du klikke på “Soundflower (2ch).”

Hvis du hellere vil optage KUN lyd og ikke skærmen, skal du klikke på Filer> Ny lydoptagelse, og gøre det samme.

Klik nu på knappen record og optage din computers lyd!

Når du er færdig, og du vil høre lyd gennem højttalerne igen, gå tilbage til Systemindstillinger> Lyd> Output, og klik på “Interne højttalere.” Din lyd vil nu spille gennem dine interne højttalere igen.

Have det sjovt med dette!

Skriv et svar

This site is protected by wp-copyrightpro.com