FORSIDE / VILKÅR & BETINGELSER / Retningslinjer for anmeldelse af overtrædelse af copyright

Retningslinjer for anmeldelse af overtrædelse af copyright

Det er vores politik at reagere på meddelelser om påståede ophavsretskrænkelser. Denne side forklarer, hvilke oplysninger der skal indgå i disse bekendtgørelser, som kræves af den Digital Millennium Copyright Act (“DMCA”). Ved modtagelsen af en kompatibel DMCA-meddelelse, vil Khan Academy, Inc., en 501(c)(3) organisation (“Khan Academy”), hurtigt fjerne eller deaktivere adgang til det indhold, der er omfattet af bekendtgørelsen.

Hvis du er ejer af ophavsretten eller en autoriseret repræsentant for denne, og du ønsker at indgive en meddelelse om krænkelse til os, så du kan sende en meddelelse ved at give Khan Academys udpegede repræsentant for ophavsret følgende oplysninger skriftligt (du bedes kontakte din advokat eller se 17 U.S.C. afsnit 512(c)(3) for bekræfte disse krav):

 1. En fysisk eller elektronisk underskrift fra en person bemyndiget til at handle på vegne af ejeren af en eneret, der påstås at være krænket.
 2. Identifikation af det ophavsretsbeskyttede værk hævdet overtrådt, eller, hvis flere ophavsretligt beskyttede værker på webstedet Khan Academy er omfattet af en enkelt anmeldelse, en repræsentativ liste over sådanne værker på dette websted.
 3. Identifikation af det materiale, der hævdes at være krænkende eller at være genstand for krænkende adfærd og det bliver fjernet eller adgangen til det hindres, og oplysninger med rimelighed er tilstrækkeligt til, at Khan Academy kan lokalisere materialet.
 4. Oplysninger med rimelighed tilstrækkelige til, at Khan Academy kan kontakte dig, såsom en adresse, telefonnummer, og, hvis tilgængeligt, en elektronisk mail adresse, som du kan kontaktes på.
 5. En erklæring om, at du i god tro brugte materiale på den måde som anklaget ikke er godkendt af ejeren af ophavsretten, dets agent eller loven.
 6. En erklæring om, at oplysningerne i meddelelsen er korrekte, og under ed, at du er bemyndiget til at handle på vegne af ejeren af en eneret, der påstås krænket.

Bemærk venligst at under sektion 512(f) af DMCA, enhver person, som bevidst fejlrepræsenterer materiale eller laver krænkende aktivitet kan være genstand for ansvar. Hvis du er i tvivl om materialet tilgængeligt online krænker din ophavsret, anbefaler vi at du kontakter en advokat inden du sender os en anmeldelse.

Modpåstand

Administratoren af det pågældende websted eller leverandøren af berørt indhold kan komme med en modpåstand under afsnit 512(g)(2) og (3) i DMCA. Hvis du vælger at sende os en modpåstand, skal den for at være gældende være en skriftlig meddelelse, der indeholder følgende (kontakt venligst din advokat eller se 17 U.S.C. Afsnit 512(g)(3) for at bekræfte disse krav):

 1. En fysisk eller elektronisk underskrift fra abonnenten.
 2. Identifikation af det materiale, der er blevet fjernet eller hvortil adgang er blevet deaktiveret og den placering hvor materialet syntes før det blev fjernet eller adgangen til det var deaktiveret.
 3. En erklæring under edsansvar at abonnenten er i god tro, at materialet blev fjernet eller deaktiveret som følge af fejl eller fejlidentifikation af materialet, der skal fjernes eller deaktiveres.
 4. Abonnentens navn, adresse, og telefonnummer og en erklæring om, at abonnenten giver sit samtykke til retskredsen for Federal District Court, hvori adressen er beliggende, eller hvis abonnentens adresse er udenfor USA, enhver retskreds, hvor Khan Academy kan findes, og at abonnenten vil acceptere forkyndelse af stævningen fra den person, der har givet meddelelse i henhold til underafsnit (c)(1)(C) eller en repræsentant for denne person.

Bemærk venligst at under sektion 512(f) i loven om ophavsret, enhver person, som bevidst fejlrepræsenterer materiale eller aktivitet fjernet eller deaktiveret ved en fejltagelse eller fejlidentifikation kan drages til ansvar.

Udpeget som Ansvarlig for Ophavsret

Khan Academys udpegede repræsentant for ophavsret for at modtage meddelelser og modpåstande om påstået krænkelse kan kontaktes som følger:

 • Adresse: Khan Academy, C/O WSGR, 650 Page Mill Rd., Palo Alto, CA 94304
 • Telefon: 650-336-5426
 • Fax: 650-230-1059
 • Email: [email protected]

For klarhedens skyld, kun DMCA bekendtgørelser bør sendes til Khan Academys udpegede repræsentant for ophavsret. Enhver anden feedback, kommentarer, anmodninger om teknisk support eller anden kommunikation kan rettes til Khan Academy via [email protected]. Du anerkender, at hvis du undlader at overholde alle krav i dette afsnit, at din DMCA-meddelelse ikke kan være gyldig.

Læs også

18 U.S.C. Section 2257 Compliance Notice

Record-keeping Information All models, actors, actresses and other persons that appear in any visual depiction …

Creative Commons: Licenser i Danmark

Creative Commons blev grundlagt I 2001 og er en almennyttig organisation der tilbyder en række …

Salgs- og leveringsbetingelser for køb af digitale produkter

Indhold Aftalevilkår og oplysningspligt Priser Rabatter Det med småt Tvister

Skriv et svar

This site is protected by wp-copyrightpro.com