FORSIDE / VILKÅR & BETINGELSER / Social Media Moderator

Social Media Moderator

DPMF Networks modererer alle vores Social Media sider, for at sikre en god og konstruktiv debat.

Vi beskytter online-fællesskabet

For at sikre et godt fællesskab og en givtig samtale, modererer vi på DPMF Networks vores sider på sociale medier i overensstemmelse med dansk lovgivning, tjenestens retningslinjer og egne principper.

Vore læsere, lyttere og seere: fans og kritikere skal kunne komme til orde i fred og fordragelighed på de platforme, hvor DPMF Networks er til stede. Derfor er det et løfte, at vi vil sikre det gode fællesskab ved at moderere vores onlineliv efter disse principper:

  1. Redaktionen sletter indlæg, der ikke lever op til vores principper og Facebooks retningslinjer (som beskrevet HER) og blokerer personer, der udviser en asocial og for fællesskabet ødelæggende adfærd, som f.eks. trolling.
  2. Vi sletter kommentarer og opslag, der indeholder reklame, porno, personangreb, injurier, krænkende bemærkninger af racistisk eller seksuel karakter, er gentaget utallige gange, skrevet med versaler og/eller er irrelevante i sammenhængen.
  3. Vi blokerer falske profiler.
  4. Vi skelner mellem holdninger og adfærd. På vores platforme og på vores sider på sociale tjenester, må du mene hvad du vil, men du må ikke opføre dig som du vil. Hvis din adfærd er asocial, fordi du spammer og generer andre brugere, blokerer vi dig uden varsel – af hensyn til det sociale fællesskab og den gode samtale.
  5. Vi opfordrer til, at man poster indhold med et oprigtigt ønske om en konstruktiv samtale, og at man afstår fra fristelsen til at bruge sarkasme, eller kalde andre brugere for betegnelser, der kan tolkes som nedladende. Det er i forvejen svært nok at kommunikere på skrift.
  6. Skulle det komme så vidt, at en bruger bliver frataget sin skriveadgang til en eller flere af vores Facebook-sider, bliver vedkommendes gamle indlæg automatisk slettet. Årsagen er Facebooks hensyn til, at man ikke taler om folk, der ikke selv kan være til stede. Dette princip støtter vi.
  7. Brugere, der føler sig uretmæssigt blokeret fra vores Facebooksider, kan skrive til os på [email protected] Vi tager ikke stilling til blokerings-sager i det offentligt tilgængelige kommentarspor af hensyn til den blokerede.
  8. Husk, at din kommentar kan blive misforstået, og at du kan komme til at misforstå andre. Gå i store sko, respektér andres holdninger og udvis overbærenhed.
  9. Alle trusler mod andre debattører såvel som DPMF Networks og vores ansatte meldes til politiet.
  10. Platformen eller siden er vores, men fællesskabet og samtalen tilhører os alle. Derfor hører vi gerne fra dig, hvis du oplever du noget, du er utryg ved, eller som virker stødende eller grænseoverskridende på dig.

Alle henvendelser vedrørende disse principper og håndhævelsen af dem er velkomne – skriv til os!

Forsvundne indlæg og kommentarer

Er dit indlæg forsvundet, hjælper vi dig gerne med at finde ud af, hvad årsagen kan være. Husk dog på, at der er mange muligheder, før du råber CENSUR!

Vores Social Media-sider

Facebook sider

DPMF ⋅ dansk presse og medieformidling

HelloYouth – danmarks digitale drengerøvsmagasin

Djurslands Filatelistiske Højskole

Mike Strip&Event

 

Instagram sider

HelloYouth · M4M· InfoWire

Mikkel Kjerri

Erotik & Sex – 6mag.dk

 

Twitter sider

HelloYouth

InfoWire

6mag.dk 

Læs også

18 U.S.C. Section 2257 Compliance Notice

Record-keeping Information All models, actors, actresses and other persons that appear in any visual depiction …

Creative Commons: Licenser i Danmark

Creative Commons blev grundlagt I 2001 og er en almennyttig organisation der tilbyder en række …

Salgs- og leveringsbetingelser for køb af digitale produkter

Indhold Aftalevilkår og oplysningspligt Priser Rabatter Det med småt Tvister

Skriv et svar

This site is protected by wp-copyrightpro.com