FORSIDE / OM / VERIFIED BYRTALabel.org

VERIFIED BYRTALabel.org

RTA ™ Verified service og logo er tilgængelige for enhver hjemmeside, der bærer kun juridiske indhold, men ønsker at afgrænse sig selv som værende upassende til visning af mindreårige. Men til gengæld for at bruge etiketten (computerkode) og / eller logo, accepterer du disse vilkår og betingelser:

  1. Du anerkender gyldigheden af RTA Marks og at ASACP har etableret betydelige rettigheder og værdifulde godt vil deri. Du accepterer ikke at forringe titel, rettigheder og interesser ASACP i RTA Marks, herunder etiketten (computerkode), akronymet og RTA logoer. Du vil ikke gøre nogen krav til, ansøge om registrering, eller registrere etiketten, enhver RTA Mark eller nogen forveksling lignende varemærker. Al brug af etiketten og andre RTA Marks skal udelukkende være til fordel for ASACP.
  2. Du yde erstatning til og holde ASACP skadesløs for ethvert krav, sagsanlæg, tab eller skader (herunder rimelige advokatomkostninger afholdt af ASACP), der opstår som følge af brud på denne aftale eller enhver anden handling fra dig i forbindelse med alle tjenester, mærket websted , vildledning, eller overtrædelse af disse vilkår for service.
  3. Brugen af etiketten (computerkode) og / eller logo er helt frivilligt, og du indgå denne aftale uden nogen repræsentation eller garanti af nogen art, der gøres af ASACP nedenfor. Deres videre brug af RTA mærket og / eller logo udgør ikke nogen repræsentation eller garanti af eller på vegne af ASACP, herunder enhver repræsentation, at etiketten (computerkode) og / eller logo er passende for hjemmesiden. Endvidere skal disse hændelser og / eller resultater ikke anledning til ethvert ansvar eller forpligtelser for en del af ASACP, eller rettigheder af afhængighed af eller for dig eller nogen tredjepart, eller på anden måde anses eller opfattes som værende til gavn for jer eller nogen tredjepart. ASACP garanterer ikke garantere, at etiketten og / eller logo ikke krænker varemærket, service varemærke, firmanavn, copyright eller andre immaterielle rettigheder tilhørende en tredjepart.
  4. Ved overdragelsen af site ansvaret til andre, vil du meddele efterfølgeren, at brugen af mærket (computerkode) og / eller logo er underlagt disse vilkår og betingelser.
  5. Alle meddelelser, krav, anmodninger og krav til ASACP skal ske skriftligt ved anbefalet eller certificeret mail med svar porto forudbetalt til den administrerende direktør på adressen på www.asacp.org/contact .
  6. Denne aftale er underlagt lovgivningen i USA og underlagt enekompetence for domstolene i USA.

ADVARSEL / WARNING ( + 18)

Dette site er kun beregnet for voksne og indholder materiale, som kan virke anstødeligt. For at bruge sitet skal du være fyldt 18 år, samt være bosiddende i et land, hvor pornografi er lovligt. Ved at anvende dette website tilkendegiver du at du accepterer ovenstående vilkår.

This site is protected by wp-copyrightpro.com