FORSIDE / OM / PrisGuiden

PrisGuiden

Prisguiden er en gratis sammenlignings tjeneste som er designede med forbrugerne i tankerne. Vores mål er at give det mest dækkende overblik af markedet og hjælpe dig med at sammenligne produkter, priser og forhandlere i et upartiske miljø. Udover det kan du også læse køberåd, se produkt billeder og læse professionelle anmeldelser før du beslutter dig for hvad du vil købe. Kort sagt: en ’one stop’ butik for køb af produkter og tjenester. Prisguiden sælger dog faktisk ingen produkter.

Vi viser priser fra både online og offline butikker. Vores software køre dagligt på Internettet for at opdatere priserne. Vi har også en ’hær’ af Prisguidens som indsamler data manuelt på daglig basis så du som forbruger kan benytte en omfattende informations viden om alle produkter, forhandlere og priser. Vi lister så mange forhandlere som muligt og ikke kun dem som betaler os for ’referrals’ til deres side via direkte links.

Hvordan finder jeg den bedste pris?

Hvis du f.eks. leder efter et digitalkamera. På siden kan du søge efter ”digitalkamera” i vores søgeboks eller du kan gennemse selve hovedkategorien under søgeboksen. Digitalkameraer vil du finde ved at klikke på Foto. To mere kliks på Digitalkameraer og Vis alle digitalkameraer og du vil få vist en liste af alle digitalkameraer på Prisguiden. Derefter klik på Vis priser for at se forhandlerne der sælger produktet. Det Direkte link vil tage dig direkte til produktet på forhandlerens hjemmeside.

Vigtig information – Læs venligst

Prisguiden er en gratis sammenlignings-tjeneste. Vi sammenligner tusindvis af produkter og priser dagligt, men, VI SÆLGER INGEN PRODUKTER. For at kontakte en forhandler eller købe et produkt, find produktet på Prisguiden.com og klik ”Vis priser” for at se en liste af forhandlere som sælger produktet. Klik derefter på ”Info om forhandleren” under dennes navn eller klik på det ”direkte link” for at sende dig direkte til produktet på forhandlerens site.

This site is protected by wp-copyrightpro.com