FORSIDE / OM

OM

DPMF Networks blev skabt i 2010 – 2011 som en interesseforening for små danske udgivere, nyhedsmedier, magasiner, webtv, publicister, forlag primært online udgivere men stadig for professionelle herunder non profit medier.

DPMF Networks er de små private online mediers fælles network, sparring og talerør i forhold til danske medier.

Målet med foreningens virke er at støtte, vejlede og forbedre mediernes indhold. Vigtige emner i øjeblikket er brug af cookies, persondatabeskyttelse, medieansvar, reklameafgift, offentlighedslov, postlov, markedsføring og vilkår for digitalisering af lokale radioer – samt sikring af råderum for de private medier i et mediebillede, hvor de statslige medier forsøger at fylde stadig mere.

DPMF Networks er også stedet, hvor medlemmerne kan få råd og vejledning om juridiske emner som ophavsret, markedsføring, persondata og medieret – samt om distribution både analogt og digitalt og svar på spørgsmål om blandt andet nye publiceringsformer, uddannelse samt abonnements- og annoncesalg.

DPMF Networks hjælper sine medlemmer med at udvikle deres forretning ved at formidle viden og andres erfaringer. Det sker primært gennem en omfattende konference-, kursus- og seminarvirksomhed, som har til formål at give medlemmerne inspiration og viden om nye tegn og tendenser i medieverdenen.

Erfaringer og viden formidles også gennem et ugentligt nyhedsbrev, som bringer nyt fra mediebranchen –det suppleres af målrettede orienteringsskrivelser med information af betydning for de enkelte medlemmer.

DPMF Networks følger den digitale udvikling tæt og søger at skabe grundlag for at dokumentere brug af nye devices som bl.a. mobile platforme – og arbejder med udvikling af bæredygtige forretningsmodeller på det digitale område.

DPMF.DK – en del af made4media
Æblerosevej 13-15
DK – 8500 Grenaa

This site is protected by wp-copyrightpro.com