FORSIDE / ONLINE MARKETING / MitSamtykke.dk: Nyt brugersite hjælper forbrugerne online

MitSamtykke.dk: Nyt brugersite hjælper forbrugerne online

I dag lancerer marketingbureauet EuroAds A/S hjemmesiden, MitSamtykke.dk. Siden giver forbrugeren et helt unikt indblik i, hvor deres samtykker er registreret via online konkurrencer. Dette tiltag sætter nye standarder for permissionmarkedet.

Med udsigt til Forbrugerombudsmandens kommende vejledning, omhandlende indhentelse af samtykke til markedsføring, er der et øget fokus på brugeroplevelsen, når en forbruger deltager i online aktiviteter. Derfor går EuroAds A/S endnu en gang foran i udviklingen af samspillet mellem forbrugerne og de virksomheder, der har købt deres persondata.

 

MitSamtykke skaber gennemsigtighed for den enkelte forbruger og bygger bro til virksomhederne på en let og overskuelig måde.

 

Når en privatperson i dag deltager i online konkurrencer, afgiver de aktivt deres samtykke til efterfølgende markedsføring. Det kan dog til tider være svært for forbrugeren at huske hvilke virksomheder, som man har afgivet sit samtykke til. Dette danner grundlag for MitSamtykke.

 

MitSamtykke giver forbrugeren mulighed for at undersøge præcis hvilke virksomheder, der har tilladelse til at rette direkte henvendelse til dem via e-mail og telefon. Med hjælp fra denne nye service, fra MitSamtykke.dk, kan forbrugeren nemt og enkelt tilbagetrække deres samtykke hos de pågældende virksomheder, hvis dette ønskes.

 

Vi håber, at vi med MitSamtykke kan skabe endnu mere transparens overfor forbrugerne i forbindelse med online konkurrencer samt at øge tilfredsheden blandt forbrugerne. Gennem tilfredse brugere sikrer vi et balanceret forhold mellem forventningerne hos både forbrugerne og virksomhederne, der efterfølgende kontakter dem – og netop dén balance er afgørende for branchen”, udtaler Louise Berg, Produktchef for MitSamtykke.

 

Til at starte med tilbydes hjemmesidens service til de forbrugere, som har deltaget i online konkurrencer via Brugerpanelet.dk. Men ønsket er, at flere udbydere på markedet vil tage del i denne service.

 

Læs også

7 facts om danskerne på sociale medier 2016

Danskerne er superdigitale, og udviklingen går kun i én retning – nemlig mod mere internet, …

Skriv et svar

This site is protected by wp-copyrightpro.com