FORSIDE / ARTIKLER / DR kanaler

DR kanaler

DR1 – den samlende kanal til alle danskere

DR1 er som hovedkanal samlingspunktet for alle danskere. DR1 vil med et bredt programudbud oplyse, underholde og samle danskerne om de vigtigste nyheder, dagsordensættende journalistiske formater, stor dansk dramatik og de fælles oplevelser og begivenheder.

—————–

DR2 – den begavede samfundskanal

DR2 er den debatskabende tv-kanal der overrasker, udfordrer og gør seerne klogere på verden. På DR2 kommer seerne med bag facaden på de største og vigtigste begivenheder – mens de udfolder sig – og møder hovedaktørerne. Uanset om der er tale om hverdagsliv, storpolitik eller satire er originalitet og nytænkning en del af kanalens udtryk. Den dagsordensættende reportage og kritiske journalistik er en central del af profilen på DR2, der som samfundskanal fokuserer på nyheder, dokumentar, debat og satire. Kanalens værter er markante personligheder, der med overskud og overblik formår at stille de skarpe spørgsmål.

—————–

DR3 – den udfordrende og underholdende kanal til yngre seere

DR3 er en innovativ og eksperimenterende tv-kanal, som går mod strømmen med programmer særligt rettet mod den yngre del af befolkningen. På DR3 er der plads til nye talenter og programformater. Her kan man se fiktion og fakta af høj kvalitet, blive provokeret og inspireret til debat og nytænkning gennem satire, videnskab, reality og dokumentar.

—————–

DR K – den passionerede kulturkanal

DR K formidler kunsten, historien og livets store spørgsmål med indsigt, entusiasme og nysgerrighed. DR K ønsker at inspirere danskerne til at gå på opdagelse i historien og kulturen og give indsigt, der skaber refleksion og perspektiverer verden. DR K sætter kultur, historie og livets store spørgsmål i både dansk og internationalt perspektiv.

—————–

DR Ramasjang – med public service-indhold til de yngste børn

DR Ramasjang sikrer public service-indhold til børn i alderen 3-6 år. DR Ramasjang er et trygt, sjovt og legende børneunivers med klassikere og nye satsninger til de yngste. Her kan forældre trygt lade børnene se danske og internationale programmer af høj kvalitet og selv se med ind i mellem.

—————–

DR Ultra – med public service-indhold til de store børn

DR Ultra sikrer public service-indhold til de større børn i alderen 7-12 år. Kanalen skal både have plads til det sjove, det legende, det videnskabelige og det alvorlige samlet i ét udfordrende og appellerende børneunivers med udgangspunkt i børnenes eget liv og interesser. Kanalen er også nyhedsleverandør med udsendelser produceret specifikt til målgruppen.

—————–

P1 – Det giver mening

P1 er aktualitetskanalen, der giver et kritisk og inspirerende perspektiv på verden. P1 bruger aktuelle begivenheder som relevante anledninger til at perspektivere, udfordre og oplyse lytterne inden for samfund, kultur og videnskab. Kanalen leverer nuanceret viden og spændende fortællinger til videbegærlige voksne.

—————–

P2 – Klassisk musik, nutidig formidling

P2 er det vigtigste fællesskab for alle interesserede i klassisk musik her i landet. Kanalens kerne er klassisk musik, som formidles i en nutidig uformel tone og udvider oplevelsen gennem perspektivering.

—————–

P3 – Skarp og ung aktualitet

P3 er kanalen, hvor yngre lyttere får nyheder, aktualitet, underholdning, sport og den nyeste danske musik formidlet af landets bedste radioværter til målgruppen. P3 er garant for substans, humor og ny musik.

—————–

P4 – Aktuel og moderne regionalradio

P4 er kanalen, der med det regionale som udgangspunkt, er tæt på voksne danskeres liv og giver lytterne dagens væsentlige historier, nyheder, perspektiv, underholdning og et bredt udvalg af musik.

—————–

P5 – God musik og godt selskab

P5 er et mangfoldigt udbud af musikgenrer formidlet målrettet til modne danskere. 60 års populærmusik tilsat god tid, gode historier og engagerede samtaler.

—————–

P6 – Mærk lyden

P6 Beat formidler alternativ rytmisk musik fra Danmark og udland og giver lytterne inspiration til kvalitetsmusik. P6 Beat er passioneret musikformidling på kanten af mainstream og er DRs fællesskab for danskere, der interesserer sig for alternativ rytmisk musik, der ikke spilles mange andre steder.

—————–

P7 – Med pop og sjæl

P7 Mix formidler pop, r’n’b og soul fra Danmark og udlandet fra de sidste fire årtier. P7 Mix udvider musikoplevelsen for lytterne gennem inspirerende og passioneret formidling og viden om den mest populære rytmiske musik.

—————–

P8 – Jazz til alle

P8 Jazz præsenterer musik for alle, der kan lide lyden af jazz. P8 JAZZ formidler jazzmusik fra alle tidsperioder med inspiration og store oplevelser fra alle jazzens genrer. P8 Jazz udvider musikoplevelsen og åbner jazzgenren for lytterne gennem inspirerende og passioneret formidling af viden om musikken.

Læs også

Høringssvar vedrørende EU-direktivet om ophavsret på det digitale indre marked

Sammen med Creative Commons’ hovedorganisation og i samarbejde med Creative Commons afdelingerne i de øvrige …

Introduktion til udgivelse af ePub, eBook og eMag

Book On Demand Udgivelse af egne e-Publikationer: e-Bøger, e-Blad, e-Magasin og podcast med DPMF – …

Journalista.dk

http://journalista.dk/

Skriv et svar

This site is protected by wp-copyrightpro.com