FORSIDE / VILKÅR & BETINGELSER / Salgs- og leveringsbetingelser for køb af digitale produkter

Salgs- og leveringsbetingelser for køb af digitale produkter

#Aftalevilkår og oplysningspligt

Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side. Når du gennemfører en ordre, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse med oplysninger om din ordre samt om retur- og reklamationsret. Du kan altid genfinde dine ordrer ved at logge ind på din brugerprofil, hvis du har oprettet en sådan.

DPMF.DK – en del af M4M Networks har ret til på ethvert tidspunkt at ændre, udvide eller begrænse de tjenester, der stilles til rådighed på denne hjemmeside. En tjeneste kan trækkes tilbage uden varsel, eller kan være midlertidig utilgængelig på grund af tekniske problemer.

Priser

Alle priser er, ved levering i Danmark, gældende udsalgspriser inkl. moms. Ved levering til adresser uden for EU fratrækkes momsen automatisk.

Rabatter

Generelle rabatter

Vi yder rabatter til alle kunder i form af forskellige kampagner. Hvis der er rabat på en vare, vil rabatten allerede være fratrukket prisen, som vises på sitet. På den måde er prisen du ser, altid “Din pris”. Dette følger gældende retningslinjer fra forbrugerombudsmanden.

Organiserede rabatter

Vi yder fordele/rabatter til følgende partnere: Club Matas.
Den til enhver tid gældende fordel/rabat vil fremgå af partnerens fordelsprogram.

Betaling

Du kan vælge at betale på følgende måder:

Med kort

VISA, VISA-Dankort, VISA Electron eller Mastercard/Eurocard. Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os.

DPMF.DK bruger PayEx til at håndtere alle køb på www.DPMF.DK. Dine betalingskortoplysninger bliver krypterede og, såfremt du vælger dette, gemt i PayEx´ system, for at sikre at dine fremtidige køb foregår så sikre og nemme som muligt. Du kan til enhver tid slette dine betalingskortoplysninger under dine indstillinger.

Handler du med et af følgende kort, vil der blive lagt et kortgebyr på 1,5% – dog min. DKK 1,95 på din ordre: VISA, MasterCard og Eurocard.

Fakturakunde

Virksomheder og institutioner kan ansøge om at handle som fakturakunde.

NB: Du kan kun handle som fakturakunde, hvis din virksomhed er offentlig (institution, skole o.l.), et ApS eller et A/S i Danmark og har eksisteret i minimum 2 år. Er virksomheden oprettet som fakturakunde, kan virksomhedens medarbejdere købe ind på én fælles konto. Vi forbeholder os ret til at afvise en ansøgning om at blive fakturakunde uden yderligere begrundelse.

Vælger du faktura som betalingsform, tillægges et fakturagebyr på DKK 19,95.

Gavekort

Hvis du har modtaget et gavekort til DPMF.DK, kan du bruge det som betalingsform ved at vælge betaling med gavekort og oplyse gavekortskoden under købsprocessen.
Såfremt du har købt et gavekort gælder dette 1 år fra udstedelsesdatoen. Andre gavekort gælder 6 måneder fra udstedelsesdatoen med mindre andet er anført.

Rykkergebyr/renter

Betales ikke rettidigt efter faktura/kontoudtog, pålægges et rykkergebyr DKK 100 pr. rykker. Betales der ikke efter 2. rykker, overgår kravet til inkasso, og der pålægges gebyrer i overensstemmelse med lovgivningen. Ved forsinket betaling pålægges endvidere rente i henhold til rentelovgivningen.

Levering

Digitale produkter som e-bøger eller mp3 lydbøger, leveres via en e-mail, som indeholder et download link. Leveringstiden for digitale produkter bør maks. være 10 minutter, afhængig af hvor hurtigt e-mailen med download linket når frem til din mailboks.

Du modtager først din ordrebekræftelse på e-mail, og derefter en ekstra e-mail, som indeholder et link, hvorfra du downloader dit produkt.

Leveringsomkostninger

Leveringen af digitale produkter er gratis.

Vandmærkning af digitale varer

Digital vandmærkning er en måde at beskytte ophavsretligt materiale på. Når du køber og downloader digitale varer som eksempelvis e-bøger og mp3 lydbøger gennem DPMF.DK – en del af M4M Networks bliver filerne stemplet med et digitalt vandmærke.

Vandmærket består af information i filen, indeholdende dit ordrenummer. Vandmærkningen påvirker ikke filformatet og besværliggør hverken download eller anvendelse af filerne. Vandmærket dokumenterer, at de filer du downloader, tilhører dig. Al kopiering, udover til dit private brug, og yderligere uretmæssig spredning er forbudt. Du er selv ansvarlig for at filerne ikke spredes videre til andre brugere og for at tage sikkerhedskopi til eget brug. Hvis dine filer kommer på afveje, og fx havner på et fildelingssite, kan vi ved hjælp af en dekoder, finde frem til dit ordrenummer. Vandmærkningen fortsætter selvom filen overspilles fra en enhed til en anden.

Du skal i øvrigt være opmærksom på, at du udelukkende køber brugsretten til personlig brug.

Retur- og fortrydelsesret

Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale varer (f.eks. e-bøger eller lydbøger til download), såfremt download er påbegyndt.

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret. Såfremt du modtager en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden en rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen for værende rettidig. Reklamationer kan meddeles per e-mail: [email protected] Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare fremfor at betale købesummen tilbage.

Ansvarsfraskrivelse

DPMF.DK – en del af M4M Networks kan ikke drages til ansvar for andet ifm. digitalt salg, end hvad der følger efter gældende relevant lovgivning.

Forbehold for prisfejl, udsolgte varer mv.

I tilfælde af prisfejl, udsolgte eller udgåede varer, tastefejl eller force majeure forbeholder DPMF.DK sig ret til helt eller delvis at annullere aftalen, eller udskyde leveringen. Under force majeure henhører bl.a. arbejdskonflikter, krig eller militærindkaldelse, blokade, afspærringer, politiske uroligheder, statsindgriben af en hvilken som helst art, mangel på drivkraftmidler eller omstændigheder i øvrigt, som ligger uden for DPMF – en del af M4M Networkss kontrol, og som påvirker DPMF – en del af M4M Networkss muligheder for at opfylde sine leveringsforpligtelser.

Det med småt

Aftaler med DPMF.DK – en del af M4M Networks indgås på dansk.

Når du handler digitale varer på www.DPMF.DK, gælder Luxembourgsk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området. DPMF.DK – en del af M4M Networks gemmer ikke en egentlig kopi af aftalen med dig, men foretager alene en teknisk lagring af aftalens indhold.

Tvister

En eventuel tvist mellem DPMF.DK – en del af M4M Networks og en erhvervsdrivende afgøres efter gældende retspraksis og ved de almindelige regler.

Håndtering af personoplysninger

Udover nærværende salgs- og leveringsbetingelser, finder også DPMF.DK – en del af M4M Networkss persondataretlige betingelser anvendelse, når du handler på www.DPMF.DK. Du er som bruger og/eller handlende på www.DPMF.DK til enhver tid underlagt DPMF.DK – en del af M4M Networkss gældende persondataretlige betingelser. Betingelserne kan ændres uden varsel. Hvis du har en brugerprofil på www.DPMF.DK vil du blive orienteret om sådanne ændringer ved næste login.

Ved at godkende disse salgs- og leveringsbetingelser accepterer du også DPMF.DK – en del af M4M Networkss persondataretlige betingelser.

Læs også

18 U.S.C. Section 2257 Compliance Notice

Record-keeping Information All models, actors, actresses and other persons that appear in any visual depiction …

Creative Commons: Licenser i Danmark

Creative Commons blev grundlagt I 2001 og er en almennyttig organisation der tilbyder en række …

Vilkår & betingelser (brugerbaseret sites)

Læs venligst disse betingelser omhyggeligt igennem, før du bruger hjemmesiden. Ved at bruge den besøgte …

Skriv et svar

This site is protected by wp-copyrightpro.com