FORSIDE / MODEL / Croquistegning efter mandlig nøgenmodel

Croquistegning efter mandlig nøgenmodel

Prøv at tegne efter en nøgen mand. Modellen medbringer papir og tegneredskaber og deltagerne tegner efter den nøgne model indenfor tidsintervaller. Undervejs får i hjælp og vejledning til at tegne. Man kan tegne hele kroppen, eller fokusere på dele af kroppen undervejs.

Stillingerne er sjove og udfordrende og modellen kan stå sammen med deltagerne på skift. I begynder med stillinger af 2 til 5 minutters varighed og skifter til stillinger af 5 til 10 min. til sidst. Undervejs er der vejledning og modellen vælger stillinger der passer til jeres humør og interesser. Stillingerne være siddende, stående eller liggende. Ofte er der berøring af modellens krop og køn undervejs, hvilket er helt i orden.

Stemningen er fri og afslappet og der er rig mulighed for at fordybe sig i tegningen,  eller lave sjov. Under croquistegning efter mandekroppen kan der forekomme situationer hvor modellens køn vokser i tykkelse og længde. Stillinger hvor der holdes om kønnet, vil deltageren kunne mærke at kønnet bliver stivere at røre ved eller at modellen ligefrem får fuld erektion. Modellen kan godt blive lidt genert når han stå og stitter så husk at behandle ham godt.
Undervejs kan der tages billeder med medbaragt kamera med jer og modellen. Modellen sender så billederne til jer i anonymiseret udgave efterfølgende, hvilket er omfattet af prisen.
Modellen indgår gerne i lege eller konkurrencer undevejs.
Croquistegning kræver ikke så meget plads, og deltagerne sidder i en cirkel omkring modellen eller modelen står foran deltagerne.
Modellen gør sit bedste for, at alle får en fantastisk oplevelse.

Læs også

Bodypaint mandlig nøgenmodel

Prøv at bodypainte en nøgen model. Kun fantasien sætter grænsen for jeres kreativitet.

Nøgenmodel til croquis, bodypaint etc.

Har du brug for en erfaren mandlig nøgenmodel til pige-fester, polterabends, i kunstforeningen m.v., så …

Sådan bliver du model…

Hvis du drømmer om en karriere som model. Så kan du blive klogere her. I …

Skriv et svar

This site is protected by wp-copyrightpro.com